Vabljeni na Velikonočni sejem na Tržnico Videm

20 Mar 2018

Agro Posavje vas vabi na Velikonočni sejem na Tržnico Videm

Zima se še kar ne da iz naših krajev, sneg vztrajno beli pokrajino, ki že komaj čaka, da zacveti v pomladi. Tudi na Tržnici Videm bo to soboto, 24. 3. 2018, vse pripravljeno na pozdrav pomladi. Potekal bo že tradicionalni Velikonočni sejem.

Znova bo zadišalo po prazničnih dobrotah s kmetij, rokodelci bodo poskrbeli za velikonočno okrasje. Posebno doživetje bo ogled malih živali, ki jih bodo razstavili člani Društva rejcev malih živali Brežice.

Članice Kulturnega društva Leskovec pri Krškem bodo na ogled postavile svoje ročno izdelane unikatne izdelke, ki jih boste lahko tudi kupili.

Na sejmu si boste lahko izdelali butarico pod mentorstvom strokovnjaka Jožeta Lovenjaka in prostovoljke Sonje Lopatič. Tudi letos boste butarice lahko okrasili s cvetjem iz papirja, ki jih bodo izdelale članice Kulturnega društva Leskovec pri Krškem.

 

Tržnico bodo praznično okrasili otroci 1. razredov OŠ Leskovec pri Krškem, ki se bodo zelo razveselili vaših prostovoljnih prispevkov, le te zbirajo za svojo prvo šolo v naravi.

Vsekakor pa tržnica nudi običajno sobotno ponudbo, med katero je tudi ribniška suha roba, pletene košare, prtički in druge zanimivosti. 

 

Prijazno vabljeni!

 

vse novice
LOKALNA AKCIJSKA SKUPINA POSAVJE
Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško
07 488 10 43