VABILO NA STROKOVNO EKSKURZIJO v Krajinski park Zgornja Idrijca - 09. 06. 2022

25 May 2022

Spoštovani člani in predstavniki organov LAS Posavje,

vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačni strokovni ekskurziji: OGLED KRAJINSKEGA PARKA ZGORNJA IDRIJCA, ki bo v četrtek, 9. junija 2022.

Ogled dobrih praks Krajinskega parka Zgornja Idrijca bo potekal v sklopu projekta sodelovanja LAS »Centri interpretacije zavarovanih območij«. Rdeča nit projekta je povezovanje zavarovanih območij narave ter ozaveščeno izkoriščanje potencialov naravne krajine za trajnostni razvoj in krepitev perspektivne turistične dejavnosti. Partnerstvo sestavljamo štiri lokalne akcijske skupine s štirih zavarovanih območij narave: LAS Obsotelje in Kozjansko (vodilni partner) in LAS Posavje z Biosfernega območja Kozjansko in Obsotelje, LAS s Ciljem z območja KP Zgornja Idrijca in Planinskega polja ter LAS Pri dobrih ljudeh 2020 z Biosfernega območja Mura.

Program strokovne ekskurzije z ogledi dobrih praks se nahaja TUKAJ.

PRIJAVA:

Za lažjo organizacijo prosimo, da nam udeležbo na ekskurziji potrdite na naslov: las.posavje@rra-posavje.si. Za izvedbo ekskurzije in dodatno obveščanje udeležencev, vas prosimo, da nam ob prijavi za vse udeležence sporočite naslednje podatke:

  • ime in priimek udeleženca,
  • kontaktna tel. številka ali naslov e-pošte

Število oseb je omejeno. Prijave zbiramo do zapolnitve razpoložljivih mest oz. najkasneje do petka, 03. 06. 2022. 

Veselimo se druženja z vami. S prijetnimi pozdravi,

Projektna skupina »Centri interpretacije zavarovanih območij« - LAS Posavje, RRA Posavje, JZ Kozjanski park in Občina Sevnica

Projekt »Centri interpretacije zavarovanih območij« je sofinanciran s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Za vsebino sta odgovorna LAS Posavje in JZ Kozjanski park. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

vse novice
LOKALNA AKCIJSKA SKUPINA POSAVJE
Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško
07 488 10 43