VABILO NA STROKOVNO EKSKURZIJO: Ogled Biosfernega območja MURA pod okriljem MAB UNESCO

23 Jun 2021

VABILO NA STROKOVNO EKSKURZIJO

 

Spoštovani člani in predstavniki organov LAS Posavje,

vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačni strokovni ekskurziji: OGLED BIOSFERNEGA OBMOČJA MURA POD OKRILJEM MAB UNESCO, ki bo v torek, 06. julija 2021.

Ogled dobrih praks biosfernega območja Mura bo potekal v sklopu projekta sodelovanja LAS »Centi interpretacije zavarovanih območij«. Rdeča nit projekta je povezovanje zavarovanih območij narave ter ozaveščeno izkoriščanje potencialov naravne krajine za trajnostni razvoj in krepitev perspektivne turistične dejavnosti. Partnerstvo sestavljamo štiri lokalne akcijske skupine s štirih zavarovanih območij narave: LAS Obsotelje in Kozjansko (vodilni partner) in LAS Posavje z Biosfernega območja Kozjansko in Obsotelje, LAS s Ciljem z območja Krajinskega parka Zgornja Idrijca in Planinskega polja ter LAS Pri dobrih ljudeh 2020 z Biosfernega območja Mura.

Program strokovne ekskurzije z ogledi dobrih praks se nahaja TUKAJ.:

PRIJAVA: Za lažjo organizacijo prosimo, da nam udeležbo na ekskurziji potrdite na naslov: las.posavje@rra-posavje.si. Za izvedbo ekskurzije v skladu z navodili NIJZ in za dodatno obveščanje udeležencev vas prosimo, da nam ob prijavi za vse udeležence sporočite naslednje podatke:

  • ime in priimek udeleženca,
  • naslov stalnega prebivališča,
  • kontaktna tel. številka ali naslov e-pošte

Število oseb je omejeno. Prijave zbiramo do zapolnitve razpoložljivih mest oz. najkasneje do četrtka, 01. 07. 2021. 

Program strokovne ekskurzija bo izveden v skladu s: Higienskimi priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NJIZ) za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, ki veljajo za izvajanje posameznih dejavnosti/storitev.Zainteresirani udeleženci se pred prijavo s priporočili NIJZ seznanite na spletni strani: Preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2 | www.nijz.si oziroma na povezavi: obcasni_prevozi.pdf (nijz.si)Prosimo tudi za dosledno upoštevanje zadostne telesne razdalje in da na dogodek prinesete zaščitno masko. Prav tako prosimo, da se ekskurzije udeležite le zdrave osebe. Osebe z znaki akutne okužbe dihal (nahod, kašelj, bolečine v žrelu, povišana telesna temperatura, bolečine v mišicah…) ostanite doma in omejite stike z ostalimi ljudmi.

 Veselimo se druženja z vami. S prijetnimi pozdravi,

 Projektna skupina »Centri interpretacije zavarovanih območij« - LAS Posavje, RRA Posavje, JZ Kozjanski park in Občina Sevnica

Projekt »Centri interpretacije zavarovanih območij« je sofinanciran s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Za vsebino sta odgovorna LAS Posavje in JZ Kozjanski park. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

vse novice
LOKALNA AKCIJSKA SKUPINA POSAVJE
Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško
07 488 10 43