VABILO NA STROKOVNO EKSKURZIJO: OGLED BIOSFERNEGA OBMOČJA JULIJSKE ALPE POD OKRILJEM MaB UNESCO

18 Apr 2019

VABILO NA STROKOVNO EKSKURZIJO

Spoštovani člani in predstavniki organov LAS Posavje,

vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačni strokovni ekskurziji: Ogled Biosfernega območja Julijske Alpe pod okriljem MAB UNESCO, ki bo v sredo, 8. maja 2019.

Ogled dobrih praks območja Julijske Alpe bo potekal v sklopu aktivnosti projekta sodelovanja LAS »Približajmo Unescova biosferna območja prebivalcem«. Namen slednjega je povečanje prepoznavnosti biosfernih območij Slovenije in izkoriščanje potencialov, ki jih »Unesco-vo« imenovanje prinaša območjem. Projekt povezuje tri biosferna območja Slovenije: Julijske Alpe, Kras ter Kozjansko in Obsotelje in šest lokalnih akcijskih skupin: LAS Doline Soče, LAS Gorenjska košarica, LAS Med Snežnikom in Nanosom, LAS Krasa in Brkinov, LAS Obsotelje in Kozjansko ter LAS Posavje.

Program strokovne ekskurzije za oglede dobrih praks se nahaja tukaj.

Zaradi lažje organizacije prosimo, da nam vašo udeležbo na ekskurziji potrdite na naslov: lucija.avgustin@rra-posavje.si. Število oseb je omejeno. Prijave zbiramo do zapolnitve mest oz. najkasneje do torka, 30. 4. 2019.  Za potrebe dodatnega obveščanja/ usklajevanja, prosimo, da ob prijavi pripišete tudi vašo telefonsko številko.

Veselimo se druženja z vami in skupnega odkrivanja novih znanj.

 

Aktivnost poteka v sklopu projekta »Približajmo Unescova biosferna območja prebivalcem« in je sofinancirana s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Za vsebino sta odgovorna LAS Posavje in JZ Kozjanski park. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

S prijetnimi pozdravi, LAS Posavje

 

vse novice
LOKALNA AKCIJSKA SKUPINA POSAVJE
Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško
07 488 10 43