VABILO NA 7. FESTIVAL EKOLOŠKE HRANE, 1. MAB DAN IN KUHINJO NA GRADU PODSREDA

02 Sep 2019

LAS Posavje s podporo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP) izvaja projekt »Približajmo Unescova biosferna območja prebivalcem«. S projektom, ki poteka na treh biosfernih območjih Slovenije in v sodelovanju šestih lokalnih akcijskih skupin želimo prispevati k večji prepoznavnosti biosfernih območij Slovenije in izkoriščanju potencialov, ki jih »Unesco-vo« imenovanje prinaša tem območjem. Ravno zato vas

Vljudno vabimo, da se nam v petek, 13. septembra pridružite na Gradu Podsreda, kjer bo od 15.00 ure dalje potekaL 7. FESTIVAL EKOLOŠKE HRANE, 1. MAB DAN in KUHINJA NA GRADU PODSREDA

Pestro dogajanje bo spremljal zabaven glasbeni program z Adijem Smolarjem!

Vabilo in celoten program dogodka si lahko ogledate tukaj.

Hkrati obveščamo, da se lahko ekološki ponudniki z območja LAS Posavje še vedno prijavite tudi za sodelovanje na stojnicah festivala ekološke hrane. Obrazec za prijavo se nahaja tukaj, spodaj pa nekaj dodatnih informacij:

Informacije za ponudnike: Ekološka tržnica/ 7. festival ekološke hrane bo na grajskem dvorišču gradu Podsreda od 15.00 ure dalje. Stojnica, ki vam bo na razpolago, je v velikosti 190 x 90 cm in je za vas brezplačna. Dogodek bo del aktivnosti MAB DNEVA BIOSFERNEGA OBMOČJA KOZJANSKO in OBSOTELJE, aktivnosti v projektu Približajmo Unescova biosferna območja prebivalcem. V prilogi vam pošiljamo prijavnico, ki jo najkasneje do torka, 10. 9. 2019 pošljite na e-naslov JZ Kozjanski Park (upravljalec biosfernega območja Kozjansko in Obsotelje): tatjana.kotnik@kp.gov.si. Skupaj s prijavnico pošljite tudi skeniran certifikat o ekološkem kmetovanju. Za več informacij, prosimo, pokličite na tel. 031/336-513 (Tatjana Kotnik). *Prijavo za sodelovanje lahko oddate tudi ekološki ponudniki, ki niste člani LAS Posavje (članstvo v LAS ni pogoj za sodelovanje.)

V upanju, da se nam boste pridružili, vas lepo pozdravljamo,

LAS Posavje in ostali partnerji projekta "Približajmo Unescova biosferna območja prebivalcem«.

Aktivnost delno poteka v sklopu projekta »Približajmo Unescova biosferna območja prebivalcem« in je sofinancirana s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Za vsebino sta odgovorna LAS Posavje in JZ Kozjanski park. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

vse novice
LOKALNA AKCIJSKA SKUPINA POSAVJE
Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško
07 488 10 43