GREMO NA TRŽNICO - NOVA USPOSABLJANJA

12 Dec 2014

Spoštovani ponudniki na posavskih tržnicah!

Partnerji projekta Gremo na tržnico vas  vabimo na drugi del brezplačnih usposabljanj za neposredno prodajo na posavskih tržnicah, ki je pripravljen na podlagi izkazanih potreb obstoječih in novih ponudnikov ter skladen z aktualnimi predpisi na tem področju.  

Usposabljanja so vam v pomoč pri vzpostavitvi ustreznih pogojev na vaših kmetijskih gospodarstvih za izvajanje neposredne prodaje, vključno z  registracijo dejavnosti.

Udeležba na dosedanjih usposabljanjih je pokazala izjemno zanimanje za to obliko trženja, ki jo bo mogoče izvajati na lično urejenih tržnicah v vseh posavskih občinah.

Usposabljanja na temo PRIMARNA RASTLINSKA PRIDELAVA IN PREDELAVA PRIDELKOV RASTLINSKEGA IZVORA (žita, olja, krompir, zelišča, začimbe, gozdni sadeži) bodo potekala po naslednjem razporedu:

  • v Brežicah, ta ponedeljek, 15.12.2014, v sejni sobi Kmečke zadruge Brežice, Pod obzidjem 39, s pričetkom ob 9.30. uri (VABILO)
  • v Krškem, v petek, 19.12.2014, v sejni sobi Gasilskega doma Krško, Bohoričeva ul. 18, s pričetkom ob 9.30 uri (VABILO)

 

Usposabljanja na temo PRIMARNA PRIDELAVA ŽIVALSKIH PROIZVODOV IN PREDELAVE ŽIVIL ŽIVALSKEGA IZVORA bodo potekala po naslednjem razporedu:

  • v Brežicah, v sredo, 17.12.2014, v sejni sobi Kmečke zadruge Brežice, Pod obzidjem 39, s pričetkom ob 9.30. uri (VABILO)
  • v Sevnici,  v četrtek, 18.12. 2014, v Trški dvorani  na Občini Sevnica, Glavni trg 19a, s pričetkom ob 9.30. uri (VABILO)

Vsebina usposabljanj je podrobno opisana v priloženih vabilih.

Udeležba ni vezana na občino prebivališča, zato lahko izberete vam najustreznejši termin/lokacijo. O usposabljanjih lahko obvestite vse, ki jih ta vsebina zanima.

 Vljudno vabljeni!

vse novice
LOKALNA AKCIJSKA SKUPINA POSAVJE
Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško
07 488 10 43